Wednesday, February 27, 2013

Top 5 μελλοντικές ηλεκτρονικές συσκευές από το hlektriko hlektroniko.




Ο Avinash Bhaisa συντάξε έναν κατάλογο των μελλοντικών ηλεκτρονικών συσκευών. Σύμφωνα με gizmowatch πολύ σύντομα μπορούμε να απολαύσουμε αυτά τα gadgets.







1) 2020 το iPod shuffle:





Η συσκευή αυτή χρησιμοποιεί τα κύματα υπερήχων ήχου που ταξιδεύουν κατευθείαν στα αυτιά χωρίς ακουστικά. Το iPod είναι πάντα σε συγχρονισμό με το PC σας και ενημερώσεις μια λίστα αναπαραγωγής κάθε φορά που ενεργοποιείτε. Αυτή η συσκευή έχει απεριόριστη αποθήκευση μουσικής και εφεδρική μπαταρία. Είναι ολοκληρωμένο με μικρόφωνα που εξαλείφει τις εξωτερικές διαταραχές όταν ακούτε τη μουσική. Τώρα, πώς είναι ότι δροσερό;







2) RCA Airnergy φορτιστή:





Μπορείτε να το πιστέψετε; Wi-Fi σήματα μπορούν να συλλέγονται για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. RCA Airnergy φορτιστής χρησιμοποιεί τις Wi-Fi σήματα που υπάρχουν στο χώρο και με τη βοήθεια κάποιων κυκλωμάτων που συγκομιδές αυτά τα σήματα σε ηλεκτρική ενέργεια. Αυτή η ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται σε μία μπαταρία παρούσα στη συσκευή. Η ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται σε μπαταρία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσετε το κινητό αργότερα. Υπάρχουν πολλοί φορτιστές που χρησιμοποιούν το Wi-Fi σήματα για τη συγκομιδή της ενέργειας, αλλά η συσκευή αυτή έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποτελεσματική και πρακτική. Για παράδειγμα, η φόρτιση μιας συσκευής BlackBerry έως και 70% πήρε μόλις 90 λεπτά.







3) Αυτο αυτόματο καθαρισμό παραγγελία ψυγείο:





Υπάρχουν ήδη τα λεγόμενα έξυπνα hlektriko hlektroniko ψυγεία στην αγορά. Λοιπόν, αυτό το ψυγείο παίρνει την τεχνολογία σε όλα τα νέα επίπεδα. Αυτό το ψυγείο είναι εξοπλισμένο με «νανο αρθρωτό τεχνολογία», με αυτή την τεχνολογία οι ανεξάρτητοι πλακίδια παρουσιάζουν στο ψυγείο κινούνται τα τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνονται νωρίς στην κορυφή. Το ψυγείο αποτελείται από την οθόνη LCD που εμφανίζει περιεχόμενα που υπάρχουν στο ψυγείο. Αυτό το έξυπνο πράγμα που δείχνει επίσης τη συνταγή με τα διαθέσιμα στοιχεία. Είναι παραγγελίες τα πράγματα που χρειάζεστε και επίσης thrashes τη σπατάλη ή ληγμένα τρόφιμα από μόνη της.







4) Ολογραφική τηλεοράσεις:





Με τις 3D τηλεοράσεις ήδη στην αγορά, τι διαφορά έχει μια ολογραφική τηλεόραση κάνει; Για να δείτε μια 3D εικόνα σε μια τηλεόραση που χρειάζεται γυαλιά και θα πρέπει να καθίσει ακόμα σε μια γωνία για να πάρετε μια σωστή εικόνα 3D. Ολογραφική τηλεοράσεις μπορούν να προβληθούν από οποιαδήποτε γωνία και χωρίς γυαλιά. Μπορεί να χρειαστούν 7-10 χρόνια για αυτά τηλεοράσεις για να χτυπήσει τα σαλόνια.







5) καπάκι Light 300:





Ελαφρύ κάλυμμα 300 είναι ένας συνδυασμός ενός ηλιακού LED τροφοδοτημένο φως και φιάλη νερού. Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά αυτή η συσκευή έχει καταγράψει πολύ υψηλές πωλήσεις κυρίως λόγω της εξαιρετικά φορητό και ελκυστικό σχεδιασμό του. Αυτή η συσκευή διαθέτει πολύ υψηλή απόδοση από την άποψη της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τη μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική ενέργεια. Μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο hlektriko hlektroniko για τους ανθρώπους που ταξιδεύουν πολύ.


0 comments:

Post a Comment

 

Tags

Site Info

Followers

hlektriko hlektroniko Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template